We kunnen u 3 verschillende soorten van lidmaatschap aanbieden: brons, zilver of goud.

logo-vereniging-brons

BRONS

Kosten van dit lidmaatschap zijn: € 12,50 per jaar.

Met dit lidmaatschap helpt u financieel mee aan de onderhoud en aanleg van de route.

Met uw bijdrage helpt u mee om belangrijke kosten mogelijk te maken, zoals: vergunningen, verzekering, brandstof, materialen voor onderhoud/aanleg en ga zo maar door. Dit bedrag zal 1x per jaar geïncasseerd worden.

logo-vereniging-silver

ZILVER

Kosten van dit lidmaatschap zijn: € 17,50 per jaar.

Tevens kunnen wij u als dank voor de keuze van dit lidmaatschap dankzij enkele sponsoren een leuke eenmalige korting aanbieden:

5% Korting bij Minnaar Wielersport te Middelburg (tot een aankoop van maximaal €300,=).

5% Korting bij Sportmassage Walcheren te Vlissingen op een behandeling.

1 Gratis proefles bij B4Sport & Events (info@B4Sport.nl).

10% Korting op een knipbeurt bij de Haar Schuur te Vlissingen.

logo-vereniging-gold

GOUD

Kosten van dit lidmaatschap zijn: € 25,= per jaar

Tevens kunnen wij u als dank voor de keuze van dit lidmaatschap dankzij enkele sponsoren een leuke eenmalige korting aanbieden:

10% Korting bij Minnaar Wielersport te Middelburg (tot een aankoop van maximaal €300,=).

10% Korting bij Sportmassage Walcheren te Vlissingen op een behandeling.

1 Gratis proefles bij B4Sport & Events (info@B4Sport.nl).

15% Korting op een knipbeurt bij de Haar Schuur te Vlissingen.