Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van eventuele bijzonderheden op de route. Als u iets bijzonders (schade, gevaar, niet gewenst gedrag) opmerkt op de route kunt u dat middels het contactformulier aan ons doorgeven. Hierna zullen wij actie ondernemen en dit zo snel mogelijk gaan verhelpen. Probeer wel zo duidelijk mogelijk te formuleren waar en wat er aan de hand is.

Tevens zal er meerdere keren per jaar groot onderhoud op de route gepleegd worden zoals; snoeiwerk, controle obstakels/onderdelen, ondergrond, etc.  De route zal ook in secties verdeeld worden die dan per sectie een onderhoudsploeg krijgt, zodat door vrijwilligers/leden die dichtbij wonen zo snel mogelijk gereageerd kan worden en dat de afstanden voor iedereen minimaal blijft.