MTB vereniging De Zeeuwse Kust is opgericht op 25-07-2014 met als doel; het realiseren van een vaste route op Walcheren en het mountainbiken voor jong en oud mogelijk te maken. Deze vereniging is er dus vóór en dóór mountainbikers op Walcheren. De vereniging werkt met een aantal duidelijke doelstellingen:

1) Een bijdrage leveren aan het onderhoud van bestaande-, en de aanleg van nieuwe mountainbike-routes op Walcheren. We doen dit in nauwe samenwerking met de beheerders van de gebieden waarin de routes zich bevinden.

2) Hoewel de vereniging een bestuur heeft is het zeker niet de bedoeling dat deze alles regelt en beslist: vóór en dóór elkaar blijft het motto!

Heb je vragen neem dan via het volgende e-mail adres contact op met het secretariaat: mtbroutewalcheren@gmail.com